Aflati mai multe despre noi…

Noi credem că un pepene de calitate începe cu un pamant bun...


Echipa noastra de agricultori profesioniști si cu pasiune pentru ceea ce fac este mereu disponibila pentru a vă asculta și a vă satisface nevoile. Va rugam cititi mai multe despre firma noastra mai jos sau folositi pagina de contact.

Cu angajamentul nostru față de siguranța alimentară, Bostanaria Chilia Veche este legătura Dvs. dintre câmp și farfurie oferindu-va cele mai variate sortimente de pepeni la cele mai bune prețuri.

Credem în construirea unei relații pe termen lung cu clienții noștri, oferindu-le produse de calitate la prețuri de piață optime. Oferim opțiuni de plată si transport diferite având în vedere confortul clienților noștri apreciați. Aceasta abordare ne-a permis să stabilim o bază largă de clienți din toata Romania.
Varietatea noastră de pepeni este oferită pe tot parcursul verii recoltată la momentul potrivit și livrată în stare proaspătă, asigurându-vă că este perfectă la cumpărare și consum!

Stiti de unde provine pepenele? Se crede că pepenele provine ca origine din deșertul Kalahari, in Africa. Prima recoltă de pepene înregistrată a avut loc cu aproape 5000 de ani în urmă în Egipt și este descrisă în hieroglife egiptene pe zidurile vechilor clădiri. Pepeni verzi au fost adesea plasati în mormintele de îngropare ale regilor pentru a le hrăni în viața de apoi.

Există aproximativ 200-300 soiuri de pepene verde, deși există aproximativ 50 de soiuri care sunt foarte populare. Iubitorul de pepene verde modern își vede opțiunile de pepene ca cele cinci tipuri: Seeded, Seedless, Mini, Yellow și Orange. Tu ce spui? Care este favoritul tau?